Nosaltres

Compromesos amb tu

Som els teus agents immobiliaris experts en el mercat immobiliari de Terrassa.

El nostre equip de professionals és jove, dinàmic i amb experiència en el sector. Treballem amb l’objectiu de satisfer totes les demandes dels nostres clients.

Immobiliària a Terrassa, Stylehouse
Immobiliària a Terrassa, Stylehouse
Immobiliària a Terrassa, Stylehouse

Acompanyem i assessorem els nostres clients de principi a fi. Estudiem el seu cas per oferir-li la millor opció, amb transparència i confiança. I seguim les tendències del mercat per realitzar la millor gestió possible dels immobles.

Disposem d’una àmplia oferta immobiliària d’habitatges nous i de 2a mà, xalets i finques, per comprar i llogar. També comprem immobles al comptat a Terrassa i oferim les millors condicions econòmiques del mercat amb garanties.

Compromís

Que reflectim en cada gestió immobiliària.

Professionalitat

Amb coneixement qualificat i expert del mercat.

Transparència

En la relació amb tots els nostres clients.

Assessorament

T’acompanyem en cada pas de forma personalitzada.

Proximitat

Creem llaços de familiaritat.

Immobiliària a Terrassa, Stylehouse
Immobiliària a Terrassa, Stylehouse

Serveis

Tant si ja ets propietari d’un immoble com si estàs buscant el pis o casa que sempre has somiat, t’oferim serveis globals adaptats a les teves necessitats, sempre amb l’assessorament d’un equip expert i proper.

Serveis als propietaris

 • Valoració professional amb expert a la zona
 • Seguiment de les visites
 • Gestió documental
 • Marketing personalitzat per a cada propietat
 • Reportatges fotogràfics professionals
 • Tour 360º amb visites guiades
 • Open House, i pla 2D/3D
 • Posicionament a plataformes immobiliàries nacionals i internacionals
 • Home Staging real o digital (render)
 • Acompanyament fins la notaria
 • Canvis de subministraments
 • Gestió de plusvàlua

Serveis als compradors

 • Assessorament financer
 • Acompanyament en les visites, tant online com presencials
 • Negociació de l’oferta per la propietat interessada
 • Informe de despeses de la compra-venda
 • Assessorament jurídic
 • Proveïdors de confiança
 • Acompanyament fins la notaria
 • Canvi de subministraments

Preguntes freqüents

Coneix-nos i resol tots els teus dubtes.

Stylehouse

Donem resposta a les necessitats i requisits que exigeixen els nostres clients i els acompanyem de principi a fi en la compravenda dels seus immobles. Abastem tot el negoci immobiliari i oferim un servei 360º amb línies de negocis diferents i relacionades amb l'habitatge en conjunt.

Aportem valor en tots els processos i gestions i oferim una experiència exclusiva als nostres clients.

Abastem el sector immobiliari local de Terrassa i voltants. Oferim serveis integrals relacionats amb l’habitatge: venda, compra, finançament i serveis addicionals.

Estem en constant creixement. Comptem amb un equip jove, dinàmic, multidisciplinar i amb experiència al sector per acompanyar i assessorar els nostres clients de forma propera i honesta. Cada vegada més clients confien en Stylehouse per la presa d’una de les decisions més importants de la seva vida.

Som una immobiliària de referència al mercat de Terrassa i els voltants, gràcies als valors i la filosofia intrínseca en el nostre equip i la nostra forma de treballar.

 • Digitalització: les noves tecnologies són l’eina base del nostre dia a dia, per donar cobertura a tot tipus de clients
 • Transparència: sense intermediaris ni lletra petita. T’informem en tot moment del procés, perquè no tinguis cap sorpresa
 • Eficiència: reduïm els temps que suposa tants inconvenients a l’hora de canviar de pis
 • Sostenibilitat: visibilitzem i reflectim l’eficiència energètica en totes les nostres llars per millorar a mitjà i llarg termini l’ambient urbà

Vendes

Comprem pisos, cases, àtics, dúplex, entresòls i baixos independentment del seu estat. Revisem les característiques per assegurar-nos que en vendre-la podrem oferir la qualitat que busquem.

En cas que no compleixi les necessitats de compra d’Stylehouse, podrem oferir-te alternatives per ajudar-te a complir amb el teu objectiu de venda a través de la gestió, creació de tot el material per a la venda, assessorament i publicació a portals immobiliaris . El nostre equip t'acompanyarà en el procés fins que ho aconsegueixis.

Completa el formulari que trobaràs a la nostra pàgina web. És molt ràpid i intuïtiu. Aquí recollirem totes les teves dades de contacte.

T'assignarem un agent perquè es posi en contacte amb tu el més aviat possible i fer-te una oferta en 24 hores. Aquesta oferta es validarà en una visita tècnica que ens permeti avaluar detalladament totes les dades proporcionades.

Un cop confirmada l'oferta, podràs acceptar-la i rebre els teus diners només en 7 dies.

Des que rebem tota la informació sobre el teu immoble comencem a treballar en la nostra oferta per comprar casa teva. Avaluarem i visitarem el teu immoble per confirmar l'oferta i un cop acceptada, ens comprometem a que rebràs els teus diners íntegrament i sense comissions en només 7 dies.

Sí, perquè Stylehouse serà el comprador final de casa teva. Pots seguir intentant vendre casa teva per altres vies i alhora sol·licitar-nos una oferta. Un cop acceptis aquesta oferta, sí que hauràs d'eliminar anuncis a la resta de plataformes per continuar amb nosaltres el procés de venda del teu habitatge.

No has de pagar res per rebre la nostra oferta. Iniciarem els tràmits d'avaluació de casa teva, et farem una oferta per casa teva sense cap compromís, i si decideixes acceptar-la rebràs els teus diners en 7 dies, sense intermediaris i sense comissions.

Les nostres ofertes tenen una validesa de 48 hores. Tindràs aquest temps per decidir si acceptar o no la nostra oferta pel teu immoble. Destaquem al mercat immobiliari per la nostra agilitat i rapidesa. Si decideixes confiar en nosaltres, tots els tràmits seran ràpids i guiats sempre per un dels nostres especialistes.

Stylehouse és una empresa que compra l'habitatge directament i passa a ser de la nostra propietat, no som intermediaris: les comprem, les reformem i les venem completament reformades, podent treure així el marge que ens permeti continuar creixent.

Compres

En comprar un habitatge has de tenir en compte tres punts molt importants:

– Estalvis. Si no realitzaràs pagament al comptat i necessites demanar una hipoteca, habitualment necessitaràs tenir estalviat aproximadament el 30% del preu de l'habitatge, a més de les condicions òptimes perquè el banc et concedeixi una hipoteca, com l'estabilitat laboral.

– Visites i temps. Comprar un habitatge suposa invertir temps en la cerca, les visites i la documentació. Des de Stylehouse us ajudem a estalviar temps.

– Documentació. Tot i que la llei no requereix massa documents, sempre et recomanem consultar la informació següent:

 • Nota simple. La pots aconseguir en línia al Registre de la Propietat. Això us confirmarà dades com qui és el propietari de l'habitatge i si està lliure de càrregues. A Stylehouse som propietaris dels nostres immobles pel que ens encarreguem de facilitar-te aquesta documentació per a la teva tranquil·litat.
 • Informació cadastral de la finca. Pots consultar-la a la Seu Electrònica del Cadastre per assegurar-te que coincideix amb la informació de la nota simple i que tot està en ordre.
 • Valor fiscal de l’immoble. Des del 2022 també el pots consultar a la Seu Electrònica i és el valor que dona Hisenda al teu habitatge per tributar l'Impost sobre Transmissions Patrimonials (ITP) per a habitatges de segona mà.

– Si demanaràs una hipoteca, el nostre equip et pot sol·licitar documents per realitzar els seus estudis de solvència, com les últimes nòmines, el contracte de treball o la declaració anual de l'IVA si ets autònom.

Disposem d'un gran equip de professionals experts en negociar amb els bancs la millor hipoteca per a tu. Analitzem la teva operació detalladament i t'oferim les ofertes comercials dels nostres acords amb bancs SENSE CAP COST NI COMPROMÍS.

Només cobrem si t'aconseguim les millors condicions: un cop et presentem les ofertes, tu decideixes si vols seguir endavant amb nosaltres o no, sense cap compromís.

Hipoteques

El tipus d’interès fix és el percentatge d’interès pagat en totes les quotes del préstec, que en aquesta opció i com indica el seu nom, és fix. És a dir, la quota serà la mateixa fins que completis la devolució del préstec. Sense variacions i sense que influeixin en aquesta quota ni índexs econòmics ni períodes d'inflació.

El tipus d’interès variable depèn d’un índex econòmic, l’Euríbor. Si aquest índex puja, augmenta l'interès del préstec (és a dir, puja la quota); si l'índex baixa, els interessos baixen (i pagues una quota més baixa).

Envia’ns la teva sol·licitud a través del formulari de la nostra pàgina web o truca’ns. T’assignarem un agent que et guiarà en el teu procés i analitzarà el teu cas per recomanar-te les opcions més interessants per al teu perfil. T’acompanyem de principi a fi, durant tot el procés.

Comencem a tramitar totes les sol·licituds amb totes les opcions bancàries que s'adapten més a les vostres necessitats des del lliurament de la documentació. Gràcies a les aliances de Stylehouse amb diferents entitats financeres, agilitzem el procés i negociem per tu per obtenir els màxims beneficis.

El teu agent, després d'analitzar la teva documentació, et podrà donar un percentatge de finançament adaptat al teu cas.

Vols saber-ne més? Contacta’ns!